O nás

O nás

Nave Europe je polsko-česká společnost zastupující asijské výrobce strojů pro post-press procesy.

Myšlenka založit Nave Europe, která bude sloužit oběma zemím, se zrodila díky dlouhodobé spolupráci současných partnerů: Tomáše Hejzlara, působícího na českém a slovenském trhu, a Marka Migdalského, působícího na polském trhu.

Dlouholeté zkušenosti v polygrafickém průmyslu a široká síť kontaktů nám umožňují poskytovat spolehlivé rady ohledně výběru vhodného vybavení šitého na míru vašim potřebám. Jsme si vědomi důležitosti komplexních opatření, a proto přebíráme odpovědnost za celý prodejní proces: import, instalaci a školení. Zajišťujeme kompletní poprodejní péči, záruční i pozáruční servis.

Základem naší činnosti je úzká a dlouholetá spolupráce s výrobci strojů, které zastupujeme a skutečný vliv na podobu nabídky. Víme, jak důležité je naslouchat potřebám našich zákazníků a sledovat aktuální trendy na trhu s tiskem, a proto jsou naši dodavatelé otevřeni k přizpůsobování produktů individuálním požadavkům zákazníků, stejně jako si uvědomujeme potřebu hledat nová inovativní technologická řešení.

Zabýváme se také prodejem použitých strojů.

Naši odborníci

Marek Migdalski

Tomas Hejzlar

Naši dodavatelé

Přední výrobce skládacích, lepicích, výsekových a lisovacích strojů (také s možností zlacení za tepla). Za více než třicet let činnosti DGM vyrobilo a nainstalovalo přes 6 500 strojů ve 40 zemích světa v Asii, Austrálii, v Americe i v Evropě. V Polsku debutovala značka DGM na konci roku 2013 a v roce 2015 v České republice. Konstrukční a projektové práce společnosti jsou podporovány zkušenými průmyslovými inženýry z USA a Evropy, kteří se starají o zachování západních technologií a standardů kvality. To umožnilo DGM překročit obvyklý režim - stroje DGM se vyznačují vysokým stupněm technologické náročnosti, vysokého výkonu a flexibility v přístupu k individuálním potřebám zákazníků.

Jeden z největších čínských výrobců vysekávacích strojů, které se věnují hlavně práci s vlnitou lepenkou v automatických a poloautomatických verzích (s automatickou nebo ruční aplikací), ve formátech od klasického B1 do 1700 mm. Výrobní závod má rozlohu cca 45 000 m2. Společnost zaměstnává celkem 420 zaměstnanců, z toho 59 inženýrů v oddělení výzkumu a vývoje. Společnost má certifikaci ISO9001 a oprávnění CE.

Společnost se sídlem v Shenzhenu, která je na trhu od roku 1994, se specializuje na výrobu pokročilých řešení vázání knih - nabízí měkké vázací linky, vázací linky na brožury, poloautomatické a automatické nítošičky a drátošičky. Strojový standard JMD jim umožňuje konkurovat největším výrobcům tohoto typu strojů na světě.